Sybylle

 

Dit ben ik – Sybylle Kroon

sybylle kroon

Al sinds ik een pen van vasthouden, ben ik aan het schrijven. Verhaaltjes voor de (school)krant. Lange brieven naar opa en oma. Geheimen in mijn dagboek. Voor mij stond al vroeg vast: ik word journalist. Ik ga een boek schrijven. Misschien word ik ooit nog eens million-dollar-bestseller-writer. De eerste twee dromen zijn in vervulling gegaan. Die bestseller moet nog geschreven worden 🙂
Mijn roots liggen in het noorden van het land, waar ik nog steeds een oud huisje in Leeuwarden heb. Daarnaast woon ik met veel plezier aan de kust, in Noordwijk. Samen met man Edwin.

Dit doe ik

Na vaste banen in de journalistiek bij radio, kranten en magazines ben ik in januari 2013 begonnen als freelance (reis)journalist en copywriter. Ik schrijf artikelen voor onder meer regionale kranten en af toe voor magazines, vakbladen en websites. Een selectie van mijn journalistieke werk en reisverhalen vind je in mijn portfolio. Tijdens de coronacrisis (2020-2022) pakte ik een oude liefde op: grafische vormgeving. Dat leidde tot een eigen online reismagazine. Het resultaat zie je bij My Yellow Suitcase.

 

Meer informatie vind je op www.sybyllekroon.nl

 

Wil je meer over mij weten? Bel, mail of app gerust!

 

Groetjes, Sybylle

 

sybyllekroon@gmail.com

telefoon 06 27 381 206